skip to Main Content

✓ Verhoog uw productiviteit

✓ Bespaar geld en tijd

✓ Montage mogelijk

Etiketten drukken

Etiketten drukken voor uw bedrijf wordt erg eenvoudig door een van de professionele printers van LabelPro. Bij ons vindt u altijd een etiketteermachine die past bij uw activiteiten. Daarnaast vindt u in het aanbod ook de nodige software en nabewerkingtoestellen. Bekijk ons aanbod

Etiketten laten drukken met uw eigen toestel

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw etiketten te laten drukken met een professionele printer geniet u van de volgende voordelen:

  • U print wat u wilt wanneer u dat wilt
  • Geen levertijd
  • Meer flexibiliteit
  • Print tot maximaal 18 meter per minuut
  • Geen onverwachte kosten
  • Minder afval en onnodige voorraad

Koop een printer van Afinia of Neuralabel

Wilt u graag een kleuren labelprinter? Bekijk dan zeker ons online aanbod van het merk Alfinia. Dit merk heeft verschillende inkjetprinters waarmee u enorm snel etiketten kunt bedrukken in de meest prachtige kleuren. In het assortiment vindt u desktopprinters en digitale labelpersen. Daarnaast verkopen we ook de Neuralabel 300x. Met deze printer is het mogelijk om BS5609 goedgekeurde etiketten te laten drukken, zoals gevaarsetiketten.

Koop de nodige software en nabewerkingstoestellen

In ons aanbod vindt u ook colormanagement software om uw kleuren nog beter uit te laten komen en de opbrengst van inkt te verminderen. Zo werkt u nog efficiënter en bespaart u op drukkosten. Om uw printer helemaal compleet te maken is het ook mogelijk om een nabewerkingstoestel te kopen om te stansen, lamineren en uit te snijden. Zo werkt u nog efficiënter! Heeft u nog vragen over de diverse mogelijkheden of wenst u een offerte? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 10 52 17 911.

onderdelen
Onderdelen

Voor alle machines op deze website leveren wij ook de onderdelen en verbruiksmaterialen. U kunt ervoor kiezen dit allemaal zelf in te bouwen maar wij kunnen ook onze monteur sturen voor het inbouwen van onderdelen.

printer
Etiketten

Er komen steeds meer beprintbare materialen voor de inktjetprinters, hierbij kunt u denken aan: papier, PP, PE en transparant. Deze substraten zijn beschikbaar met diverse soorten zelfklevend materiaal. Eventueel kunnen wij drukmonsters voor u verzorgen. Wij kunnen u deze materialen ook voorgestanst leveren.

email
Contact

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze printer. Wij zullen uw vragen dan ook graag beantwoorden. Ook kunnen wij wat van uw etiketten afdrukken als test of een inktcalculatie hiervan maken. Daarnaast zijn de diverse machines eventueel ook op lokatie te bezichtigen.

 

Back To Top