skip to Main Content
Neuralabel

Neuralabel is een redelijk nieuwe speler op de printermarkt. Dit merk maakt echter gebruik van beproefde pigmentinkt-technologie van Hewlett Packard. De Neuralabel producten worden vooral in de chemische industrie ingezet. LabelPro heeft deze producten in het assortiment.

Met een Neuralabel printer print u labels van hoogwaardige kwaliteit

Met de Neuralabel desktop printers, print u uw eigen labels wanneer het u uitkomt. Of u nu labels nodig heeft voor verpakkingen van voedsel, dranken, cosmetica, chemicaliën of medische apparaten, Neuralabel heeft de printer die de labels print die aan al uw eisen voldoen. Zo hoeft u het printen niet meer uit te besteden aan een externe partij. Dit bespaart tijd en geld, want u print voortaan zelf labels van hoogwaardige kwaliteit en heeft geen wachttijd meer. Bij ons kunt u eenvoudig zo’n printer bestellen en ook de benodigde inkt is bij ons verkrijgbaar.

Advies nodig? Neem contact op

Weet u niet precies welke printer van Neuralabel het best is voor uw bedrijf? Na 30 jaar ervaring op de grafische markt, kunnen wij u uitstekend adviseren. Bel voor persoonlijk en deskundig advies naar 0031-(0)10-521 79 11. Wilt u meteen een labelprinter bestellen? Vraag dan nu online een vrijblijvende offerte aan.

Producten van Neuralabel
Back To Top